SEFB TOP MANAGEMENT 2018
UUM BACHELOR OF SCIENCE IN ECONOMICS (HONS) PROGRAMME RECEIVES AUN-QA CERTIFICATION
20TH MALAYSIAN FINANCE ASSOCIATION CONFERENCE (MFAC 2018)
Welcome to the School of Economics, Finance and Banking

Current Active Students

statstud

Vacancy

MAJLIS SAMBUTAN HARI RAYA PUSAT PENGAJIAN EKONOMI, KEWANGAN DAN PERBANKAN (SEFB)

Pada 9 Julai 2018 bersamaan dengan 25 syawal yang mulia, staf Pusat Pengajian Ekonomi, Kewangan dan Perbankan (SEFB) telah berhimpun untuk meraikan majlis Hari Raya Aidilfitri, yang disebut sebagai hari kemenangan bagi umat Islam yang telah berjaya menghadapi segala cubaan dan dugaan melawan kehendak nafsu dengan keimanan, ketabahan dan kesabaran sepanjang Ramadan yang telah lalu.

Majlis ini dianjurkan oleh Kelab Kebajikan SEFB. Selain staf SEFB, turut dijemput adalah Ketua Jabatan UUM dan staf UMHSB yang bertugas di Bangunan Ekonomi.  Majlis dimulakan dengan bacaan doa selamat oleh Pensyarah Kanan SEFB, Che Engku Mansoor Che Engku Ismail. Seterusnya, Dekan SEFB, Prof. Madya Dr. Siti Aznor Hj Ahmad dalam ucapannya meraikan semua tetamu yang hadir dan mengucapkan terima kasih atas kerjasama semua bagi menjayakan majlis. Pelbagai juadah disediakan dengan kerjasama staf akademik dan staf pentadbiran SEFB. Semoga  kesepakatan ini dapat mengeratkan lagi ikatan ukhuwwah dan silaturrahim yang sedia terjalin.

HABIS.

Print Email